FilmCentrum

Registreren

Nieuwe afbeelding Wreck-it Ralph

woensdag 18 juli 2012 11:10 door Tom Hamoen - Bron

"Hoe zou het er binnen de wereld van computerspellen aan toe gaan?" zo hebben ze zich bij Disney ongetwijfeld afgevraagd. Met dat concept in het achterhoofd hebben ze een film geschreven met de titel Wreck-it Ralph, waarvan gisteren een nieuwe afbeelding online is verschenen. Bekijk het shot uit de animatiefilm onderaan dit bericht.

In de film is Ralph het zat om overschaduwd te worden door Fix-It Felix, de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer hetzelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen grote handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn.

In het onderstaande screenshot is te zien hoe hij weer in een game is aanbeland. Disney omschrijft dit specifieke spel zelf als "Hero's Duty”, waarmee er wordt verwezen naar shooters als Call of Duty.

De Engelstalige stemmencast bestaat uit onder andere John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch en Sarah Silverman. Wreck-it Ralph is vanaf 6 december in 3D in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wreck-It Ralph

Volgende bericht Trailer Drew: The Man Behind the Poster
Vorige bericht Trailer Sleepwalk With Me

Tags

Tag Foto Tag Wreck-It Ralph

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire