FilmCentrum

Registreren

Eerste clip Bourne Legacy

vrijdag 20 juli 2012 12:08 door Tom Hamoen - Bron

Tussen 2002 en 2007 maakte Matt Damon furore met zijn rol als Jason Bourne in de drie Bourne-films, losjes gebaseerd op de boeken van Robert Ludlum. Na het enorme succes kon een vervolg niet uitblijven, ook al bedankte de hoofdrolspeler voor de eer. Desondanks wisten de makers toch een nieuwe ingang te vinden, en daarvan is inmiddels een nieuwe clip online verschenen. Bekijk de video onderaan dit bericht.

The Bourne LegacyThe Bourne Legacy gaat verder waar de trilogie ophield. Het geheime project waar Jason Bourne in zat is door zijn geheugenverlies ineens niet meer zo geheim, hij was echter niet de enige agent die eruit voortkwam. Nu alles uitkomt wordt de rest systematisch vermoord, in een poging zoveel mogelijk bewijzen te vernietigen. Er is echter een agent die hieraan probeert te ontkomen, met de naam Aaron Cross. Samen met de eveneens vluchtende wetenschapster Marta tracht hij te overleven én de waarheid over Treadstone te achterhalen.

In onderstaande clip zien we hoe het tweetal vlucht terwijl de politie een inval doet. Het moge duidelijk zijn dat ook deze film weer rauwe actie en halsbrekende stunts bevat. Wie wil weten hoe het verder gaat kan vanaf 6 september naar de bioscoop om onder andere Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton en Albert Finney in dit nieuwe spektakel aan te moedigen in hun strijd op leven en dood.

Volgende bericht Teaser Verliefd op Ibiza
Vorige bericht Trailer en poster The Master

Tags

Tag Clip Tag The Bourne Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
zaterdag 21 juli 2012 om 12:02

Ik heb hier echt zin in, heb er ook veel vertrouwen in!! Is al nieuws dat er meedere vervolgen op komen!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

NETFLIX [Netflix Original] Roma
BIOSCOOP [Bioscoop] Spider-Man: Into the Spider-Verse
OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird

Updates

Reacties

Forum

The Favourite