FilmCentrum

Registreren

Trailer Nono, Het Zigzag Kind

vrijdag 20 juli 2012 14:17 door Tom Hamoen

Onlangs werd bekend dat voor het eerst een jeugdfilm het Nederlands Film Festival zal openen, en vandaag is van die productie een verse trailer verschenen. Bekijk dit voorproefje van Nono, Het Zigzag Kind onderaan dit bericht.

Nono, het zigzag kindIn de film wordt de jonge Nono naar zijn oom gestuurd om volwassen te worden. Wanneer hij echter in de trein een mysterieuze opdracht vindt belandt hij met meestercrimineel Felix Glick in de Franse Rivièra. Hier hoopt hij de waarheid over zijn verdwenen moeder te kunnen achterhalen. Hij komt er terecht in een wereld van achtervolgingen, nachtclubs en de mysterieuze Zohora.

Nono, Het Zigzag Kind is een internationale film met rollen van Isabella Rossellini, Burghart Klaussner en Fedja van Huêt. Het regie en script zijn van de hand van Vincent Bal, die eerder al Minoes maakte welke onlangs in Amerika is uitgebracht. Zijn script baseerde hij op het boek Het Zigzagkind van David Grossman, één van Israëls grootste schrijvers. De verfilming van zijn boek zal 26 september het Nederlands Film Festival openen en vanaf 3 oktober in heel Nederland te zien zijn.

Volgende bericht Man of Steel teasers
Vorige bericht Teaser Verliefd op Ibiza

Tags

Tag Nono, Het Zigzag Kind Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire