FilmCentrum

Registreren

Life of Pi trailer

woensdag 25 juli 2012 16:59 door Ramon van Dam - Bron

Life of PiDe succesvolle regisseur Ang Lee probeert al jaren om zijn verfilming van het populaire boek Life of Pi van de grond te krijgen, maar diverse problemen zorgden keer op keer voor uitstel. Inmiddels is de productie in volle gang en hoeven we niet al te lang meer wachten voor het resultaat. Onderaan dit bericht is nu zelfs de eerste trailer te bekijken die gisteren is verschenen.

Het oorspronkelijk boek Life of Pi is geschreven door Yann Martel en verscheen in 2001. Het verhaal draait om een Indiase jongen die 227 dagen lang in een klein bootje ronddobbert op het water, samen met enkele dieren als een Bengaalse tijger en een hyena.

Er is al diverse malen gepoogd om het boek naar het witte doek te brengen, zo waren M. Night Shyamalan, Alfonso Cuarón en Jean-Pierre Jeunet allen ooit verbonden aan een verfilming. Deze pogingen liepen echter stuk voor stuk vast, maar Ang Lee lijkt op de goede weg om het verhaal dan eindelijk naar de bioscoop te brengen. De opnames zijn reeds begonnen en vinden plaats in Thailand en India. Life of Pi draait vanaf 20 december in de bioscoop.

Volgende bericht House at the End of the Street poster
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 30

Tags

Tag Life Of Pi Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire