FilmCentrum

Registreren

Trailer Mees Kees online

dinsdag 31 juli 2012 12:39 door Tom Hamoen - Bron

Mees KeesSinds 2006 heeft schrijfster Mirjam Oldenhave succes met haar boekenreeks Mees Kees. Nadat ze met dit hoofdpersonage het Kinderboekenweekgeschenk van 2010 schreef kon het definitief niet meer los en nu is het tijd voor een speelfilm. De trailer hiervan is vandaag online verschenen en onderaan dit bericht te bekijken.

In Mees Kees heeft het hoofd van een school heel wat te stellen met klas 6b, waardoor ze er uit pure nood de stagiair Kees neerzet. Hij is jong, onervaren en verliefd. Al snel bloeit de klas op, maar niet tot blijdschap van de directrice. Ondertussen ontfermt de nieuwbakken leraar zich over Tobias, een geweldige leerling met problemen thuis.

De productie wordt omschreven als een feel-good familiefilm en werd geregisseerd door Barbara Bredero, die eerder onder andere Morrisson Krijgt een Zusje maakte. In het eindresultaat van haar werk zullen onder andere Sanne Wallis de Vries, Willem Voogd, Cas Jansen, Peter Heerschop en Raymonde de Kuyper te zien zijn. Vanaf 3 oktober kunnen we dit gezelschap op het witte doek bewonderen, met begeleidende muziek van Tjeerd Oosterhuis.

Volgende bericht Skyfall trailer online
Vorige bericht Wreck-It Ralph Olympische tv-spot

Tags

Tag Mees Kees Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King