FilmCentrum

Registreren

Trailer Amerikaanse versie Loft

donderdag 9 augustus 2012 13:11 door Ramon van Dam - Bron

LoftOnderaan dit bericht is de trailer te bekijken voor de Amerikaanse remake van Loft, waarvoor Erik van Looy zelf weer achter de camera mocht kruipen. Na de Nederlandse versie komt het totaal hiermee al op drie verfilmingen van het originele scenario te staan.

Ook deze keer heeft men nauwelijks iets gewijzigd aan de succesvolle formule; we volgen weer vijf totaal verschillende vrienden die samen een loft hebben waar ze naar hartenlust kunnen vreemdgaan. Alles gaat goed totdat er op een zekere morgen het lijk van een jonge vrouw wordt ontdekt. Wanneer vervolgens de heren alle vijf ontkennen dat ze er iets mee te maken hebben, blijkt dat ze elkaar toch niet zo goed kennen als ze dachten.

De mannelijke hoofdrollen worden deze keer vertolkt door Wentworth Miller, James Marsden, Karl Urban, Eric Stonestreet en Matthias Schoenaerts, waarbij die laatste ook in de originele film te zien was. Het is nog niet bekend of en wanneer The Loft in onze bioscopen te zien zal zijn, maar hieronder kan je alvast de nieuwe R-rated trailer bekijken.

Volgende bericht Bob Hoskins met pensioen door ziekte
Vorige bericht This is 40 bioscooptrailer

Tags

Tag The Loft Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux