FilmCentrum

Registreren

Bob Hoskins met pensioen door ziekte

donderdag 9 augustus 2012 13:33 door Ramon van Dam - Bron

Bob HoskinsDe 69-jarige acteur Bob Hoskins heeft al een mooie carrière achter de rug, maar als het aan hem lag lagen er nog heel wat projecten in het verschiet. Helaas heeft zijn management gisteren een statement naar buiten gebracht waarin duidelijk wordt dat de acteur noodgedwongen met pensioen gaat, nadat de ziekte van Parkinson bij hem is geconstateerd.

"Bob Hoskins wil graag aankondigen dat hij stopt met acteren, als gevolg van de diagnose van de ziekte van Parkinson afgelopen herfst. Hij wil graag alle geweldige en briljante mensen bedanken met wie hij heeft mogen samenwerken, en tevens al zijn fans die hem gedurende zijn carrière hebben gesteund. Bob kijkt uit naar zijn pensioen met zijn familie en hoopt dat zijn privacy wordt gerespecteerd," aldus het officiële bericht.

Hoskins was te zien in films als Who Framed Roger Rabbit, Hook, The Long Good Friday en Brazil. In Nederland konden we hem onlangs nog bewonderen in Snow White and the Huntsman.

Volgende bericht Skyfall karakterposters
Vorige bericht Trailer Amerikaanse versie Loft

Tags

Tag Bob Hoskins Tag Pensioen

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
donderdag 9 augustus 2012 om 19:53

Jammer, hij is één van mijn favoriete acteurs.

Gelukkig heeft hij zijn carrière wel beter beëindigt dan Sean Connery. Hoewel, nog één rolletje in de trant van Miss Hendersson presents of Hollywoodland was misschien wel nóg mooier geweest.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire