FilmCentrum

Registreren

Cartoonwedstrijd: To Rome with Love

maandag 20 augustus 2012 08:14 door Ramon van Dam

To Rome with LoveOm extra lang van het warme zomerweer te kunnen genieten heeft Walter Dijkshoorn zich er deze week gemakkelijk van afgemaakt bij het bedenken van de cartoon over To Rome with Love, de nieuwe film van Woody Allen. Hij heeft geen clue verzonnen, en dat terwijl die arme Hans Gravekamp toch zo zijn best heeft gedaan op de tekening...

Het is aan jou, beste lezer, om ervoor te zorgen dat Hans zijn werk niet voor niets heeft gedaan en te bedenken wat in de tweede tekstballon moet komen te staan!

Onder de cartoon zie je alle huidige inzendingen en een formulier om je eigen idee door te geven. De winnaar wordt aanstaande zaterdag bekendgemaakt, waarbij we uiteraard ook de voltooide cartoon laten zien.

De persoon met het beste idee krijgt bovendien bij verschijnen de bundel FilmCentrum: Take #1 thuisgestuurd, waarin de leukste cartoons uit de reeks zijn verzameld.

Cartoon: To Rome with Love

Volgende bericht Tony Scott pleegt zelfmoord
Vorige bericht Echte seks in Nymphomaniac

Tags

Tag Cartoon Tag To Rome With Love Tag Wedstrijd

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
dinsdag 21 augustus 2012 om 19:00

nu het wat koeler is geworden hebben mijn hersenen ook kans gezien een clue te bedenken. ik wacht nog even tot het zaterdag is met het posten van mijn tekstje. stel je voor dat ik potentiële deelnemers het gras voor de voeten wegmaai :-p

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire