FilmCentrum

Registreren

Wachowski's mogelijk voor Justice League

zondag 26 augustus 2012 14:00 door Ramon van Dam

Justice LeagueNa het immense succes van Marvels The Avengers staat concurrent DC Comics natuurlijk te springen om hun eigen team van superhelden naar het witte doek te brengen. Will Beall is al enige tijd bezig met een script rondom de Justice League, maar vooralsnog is er geen regisseur verbonden aan het enorme project.

De afgelopen weken deed het gerucht de ronde dat Ben Affleck deze taak op zich zou nemen, maar gisteren werd duidelijk dat hij er niets mee te maken zal hebben. Volgens de laatste berichten zou Warner Bros nu kijken naar The Wachowki's als mogelijke optie, mede door hun tevredenheid over het aankomende Cloud Atlas.

Wachowski'sAndy en Lana Wachowski braken door met The Matrix en diens twee vervolgen, maar sindsdien hebben ze enkel het tegenvallende Speed Racer nog geregisseerd. Binnenkort zal echter het ambitieuze Cloud Atlas in première gaan, en het duo had tevens succes als schrijvers van V for Vendetta.

De Justice League is het superheldenteam van DC Comics die men al jaren naar het witte doek wil brengen, maar nu lijkt het er eindelijk van te komen. Het is nog niet bekend welke helden een plekje krijgen in de film, maar vermoedelijk worden dit Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman en The Flash.

Volgende bericht Cartoon: God Bless America
Vorige bericht The Girl teaser

Tags

Tag Justice League Tag Wachowski's

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Bullet Train