FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Batman eerst in Justice League?

woensdag 29 augustus 2012 13:51 door Ramon van Dam - Bron

Batman in de Justice LeagueNu The Dark Knight Rises in de bioscoop draait is Christopher Nolans trilogie rondom Batman eindelijk afgerond. Ver voor de release van deze blockbuster gaf Warner Bros. al aan dat er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe reboot rondom de superheld zal komen, maar nieuwe geruchten geven aan dat een eigen film nog wel even op zich laat wachten.

De laatste weken krijgen we steeds meer speculatie te horen over een film rondom de Justice League, en zoals het er naar uitziet zullen zowel Superman als Batman deel uitmaken van die groep superhelden. Volgens een bron van Batman on Film zal dit echter de eerste keer zijn dat we de nieuwe versie van Batman te zien krijgen, waardoor we pas na die ensemblefilm een eigen productie mogen verwachten.

Warner Bros. zou hiermee een andere strategie hanteren dan Marvel, die de verwachtingen voor The Avengers juist liet oplopen door de meeste helden eerst in eigen films te laten schitteren. Veel meer details over de reboot zijn er nog niet, behalve dat Christopher Nolan waarschijnlijk zal optreden als producent.

Voor de Justice League zou de studio de Wachowski's overwegen als mogelijke regisseurs. Het is nog niet bekend wanneer die film moet verschijnen, maar vermoedelijk mikt men op de zomer van 2014.

Volgende bericht Bekijk set Frankenweenie in 360°
Vorige bericht Django Unchained trailer

Tags

Tag Batman Tag Justice League Tag Reboot

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
donderdag 30 augustus 2012 om 00:18

Interessant idee, hoewel je daardoor wel een hoop personages moet introduceren in één film. Lijkt mij wat veel. Of zou de nieuwe Supermanfilm stiekem toch een voorbereiding zijn?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Minions: The Rise of Gru