FilmCentrum

Registreren

Langere versie Dark Knight Rises op komst?

donderdag 6 september 2012 20:15 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight RisesThe Dark Knight Rises draait alweer enkele maanden in de bioscoop en trekt nog altijd massa's bezoekers, maar het lijkt erop dat de studio nog een verrassing voor ons in petto heeft. Volgens Nuke the Fridge zou de uitgave op dvd en blu-ray een langere versie van het verhaal bevatten, waarmee dit de eerste director's cut van Christopher Nolan zou zijn.

Hoe betrouwbaar deze berichten zijn is vooralsnog onbekend, maar we weten wel dat er diverse scènes uit de bioscoopversie zijn gesneden. Een kostuumontwerper gaf onlangs bijvoorbeeld aan dat er een fragment is opgenomen waarin de geschiedenis van Bane nog meer uit de doeken wordt gedaan.

Bovendien heeft men met 165 minuten de uiterste limiet opgezocht wat betreft een release op het IMAX-formaat, waardoor het goed mogelijk is dat Nolan meer heeft moeten knippen dan hij gewend is. Het is echter ook zo dat de filmmaker bekend staat als een perfectionist die nooit concessies doet.

Vooralsnog nemen we dit bericht nog met een grote korrel zout, maar we kunnen dus wellicht een uitgebreidere versie tegemoet zien. Aangezien The Dark Knight Rises de laatste film in de huidige reeks vormt zullen de fans in ieder geval niet rouwig zijn om meer materiaal van de duistere held.

Volgende bericht Pitch voor Hunger Games te bekijken
Vorige bericht Argo opent Leids Film Festival

Tags

Tag Christopher Nolan Tag Director's Cut Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire