FilmCentrum

Registreren

Daniel Craig mogelijk nog twee keer 007

vrijdag 7 september 2012 14:47 door Ramon van Dam - Bron

Daniel Craig als James BondVerscheidene acteurs hebben zich door de jaren heen al in het pak van James Bond gehesen, met Daniel Craig als meest recente vertolker. Binnenkort kunnen we hem in Skyfall alweer voor de derde keer zien als de superspion, maar hoe zit het met de toekomst van de franchise? Gaat hij nog langer door of kunnen we weer een wisseling van de wacht tegemoet zien?

Volgens de fansite MI6 hebben ze bevestiging gekregen dat Craig nog minstens twee keer te zien zal zijn als 007. Er wordt geen concrete bron genoemd, maar producent Michael G. Wilson gaf eerder al aan te hopen dat Craig de acteur wordt die het langst de rol weet vast te houden.

Sony zou tevens voornemens zijn om de volgende delen weer korter na elkaar uit te brengen, met films nummer 24 en 25 mogelijk verschijnend in 2014 en 2016. Tussen de aankomende film en diens voorganger Quantum of Solace heeft vier jaar gezeten, maar dit komt ten dele door de financiële problemen van studio MGM.

Op dit moment voeren Roger Moore en Sean Connery de ranglijsten aan, met beiden zeven titels achter hun naam.

Volgende bericht Raiders of the Lost Ark deleted scene
Vorige bericht Pitch voor Hunger Games te bekijken

Tags

Tag Daniel Craig Tag James Bond

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Walter
vrijdag 7 september 2012 om 17:33

op dit moment voert Roger Moore de ranglijst aan, met zeven titels achter zijn naam. (sorry, maar liefhebbers van de franchise tellen die prutsfilm die Sean Haarstukje Connery in 1983 maakte niet mee.)

Ramon
zaterdag 8 september 2012 om 01:50

@Walter: dat is misschien geen EON productie, maar hij speelde daarin wel gewoon James Bond. Als we prutsfilms niet meetellen zijn er sowieso weinig films over 007 gemaakt Knipoog

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire