FilmCentrum

Registreren

Jeffrey Wright in Catching Fire

zondag 9 september 2012 14:04 door Ramon van Dam

Jeffrey WrightHet is alweer even geleden dat we het hadden over het vervolg op The Hunger Games, maar inmiddels is er alweer een nieuwe naam toegevoegd aan de lijst met acteurs voor de aankomende sequel. Deze keer is het de beurt aan Jeffrey Wright (Casino Royale, Source Code), die de rol van Beetee op zich zal nemen.

In Catching Fire zien we hoe het de hoofdpersonages vergaat nadat ze de hongerspelen uit het vorige deel hebben gewonnen. In eerste instantie volgt er een rondreis langs alle districten, waarbij ze verschillende voormalige winnaars ontmoeten. De nieuwe hongerspelen komen echter dichterbij, en om het jubileum van de strijd op leven en dood te vieren is er een speciale editie ingelast. Hierbij moeten alle nog levende winnaars van de voorgaande edities het tegen elkaar opnemen.

Jeffrey Wrights personage Beetee is één van de oud-winnaars. Hij komt uit district 3 en is zeer slim met techniek en wist dan ook te winnen door zijn tegenstanders in een high-tech val te lokken. Al voordat de strijd begint sluit hij een verbond met Katniss en Peeta, maar net als bij meer spelers lijkt er echter meer in hem te schuilen dan je zou verwachten.

Wrights tegenspeler uit district 3 is Amanda Plummer, wiens vader Christopher ook in de film te zien zal zijn. Haar personage Wiress is excentriek en communiceert niet op een normale manier. Desondanks is ze hondstrouw aan Beeta.

Naast deze twee namen keert een deel van de oude cast terug, waaronder Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Woody Harrelson en Lenny Kravitz. Daarnaast zijn onder andere Philip Seymour Hoffman en Jena Malone gecast in de film, die op 22 november 2013 in de Amerikaanse bioscopen wordt verwacht.

Volgende bericht Veel nieuwe Hobbitfoto's
Vorige bericht Oogieloves heeft slechtste opening ooit

Tags

Tag Jeffrey Wright Tag The Hunger Games: Catching Fire

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire