FilmCentrum

Registreren

Vervolg 300 krijgt nieuwe titel

donderdag 13 september 2012 19:02 door Ramon van Dam - Bron

300Het actiespektakel 300 was in 2006 een enorme hit, maar toch heeft het nog even geduurd voordat men begon met de productie van het vervolg. Inmiddels is men al druk bezig met de opnames daarvan en heeft de film alweer een titelwijziging ondergaan. Aanvankelijk was de werktitel simpelweg Xerxes, maar dit werd vorig jaar nog veranderd naar 300: Battle of Artemisia.

Vandaag heeft Warner Bros. aangekondigd dat de film de bioscopen in zal gaan als 300: Rise of an Empire. Zack Snyder heeft de regie deze keer overgelaten aan Noam Murro, maar is samen met Kurt Johnstad nog wel verantwoordelijk voor de afwerking van het script.

300Auteur Frank Miller van de originele graphic novel heeft zelf een nieuw scenario geschreven voor het vervolg, en deze keer zal het verhaal tien jaar beslaan in plaats van slechts drie dagen. De eindstrijd zal dit keer een gigantisch slagveld op het water zijn, dat zich afspeelt tijdens de gebeurtenissen van 300.

De nieuwe hoofdpersoon is Themistocles, die in tegenstelling tot Leonidas een held is die zich met leugens en samenzweringen door het leven heen worstelt. 300: Rise of an Empire draait vanaf 1 augustus 2013 in de bioscoop.

Volgende bericht Eenvoudige poster Skyfall
Vorige bericht Everybody Has a Plan trailer

Tags

Tag 300: Battle Of Artemisia Tag 300: Rise Of An Empire

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire