FilmCentrum

Registreren

Boondock Saints 3 op komst

zaterdag 15 september 2012 15:38 door Ramon van Dam - Bron

The Boondock SaintsToen The Boondock Saints in 1999 verscheen waren de critici niet al te positief, maar inmiddels is de film bij het grote publiek uitgegroeid tot een cultklassieker. Enkele jaren terug verscheen het vervolg All Saints Day, maar helaas viel deze minder in de smaak bij de liefhebbers van het origineel.

Vorig jaar gaf regisseur Troy Duffy nog aan dat er wellicht een tv-serie over de gebroeders McManus aan zat te komen, maar daar hebben we sindsdien niets meer van vernomen. Het lijkt er echter op dat de filmmaker samen met zijn twee acteurs bezig is aan een derde speelfilm, gezien enkele opmerkingen van hoofdrolspeler Norman Reedus.

"Ik ben op dit moment in Los Angeles. Ik heb vanavond een afspraak met Sean Patrick Flanery en Troy staan. Ik ben pas enkele uren terug geland en vanavond ga ik samen met Sean naar het huis van Troy. We werken er echt aan, kijk er naar uit. Het gaat weer te gek worden," aldus de acteur.

Zo te zien kan het drietal de gebroeders die misdadigers opruimen maar niet met rust laten. Het is nog niet bekend wanneer de derde film in productie moet gaan.

Volgende bericht Freddie Highmore in prequel Psycho
Vorige bericht Eerste Lincoln trailer

Tags

Tag The Boondock Saints Tag The Boondock Saints III

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire