FilmCentrum

Registreren

Superbowl aanstaande zondag

vrijdag 5 februari 2010 15:01 door Tom Hamoen

Aankomende zondag vind traditiegetrouw hét Amerikaanse sportevenement van het jaar plaats in Amerika: De Superbowl. Dat is de finale van het American Football, wat met gemiddeld 100 miljoen tv-kijkers wereldwijd het best bekeken sportprogramma van het jaar is. En geloof het of niet, dit maakt ook dat veel studio's ook nieuwe beelden van hun films uitbrengen, waarvan er inmiddels enkele zijn uitgelekt.

Naast sportief is het ook showtechnisch een groot gebeuren. Tijdens de pauze wordt een complete show neergezet, zo zal dit jaar de band The Who optreden. Vanwege het aantal kijkers lanceren filmstudio's spots van hun nieuwste films, vorig jaar zette Fox bijvoorbeeld in met een mega-actie waarbij iedereen een brilletje kon krijgen om zo de trailer van Ice Age 3 in 3D te zien.

Dit jaar zal worden afgetrapt met een reclamespot voor het aankomende Harry Potter Pretpark in Amerika. Verder zullen er spots te zien zijn van:
Prijzig is het wel: Een halve minuut reclame kost 3 miljoen dollar. Reken dus maar uit wat de filmpjes hierboven bij elkaar kosten.

De strijd tussen de New Orleans Saints en de Indianapolis Colts vindt zondagnacht plaats. Zit jij voor je computer om het te bekijken?

Volgende bericht Trailer nieuwe Kevin Smith
Vorige bericht Bedrijf achter Astro Boy loopt slecht

Tags

Tag Iron Man 2 Tag Shutter Island Tag Superbowl Tag The Last Airbender

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
vrijdag 5 februari 2010 om 21:53

The last airbender is ontzettend mooi geworden. Precies zoals in de tekenfilmserie, maar dan heel mooi vertaald naar live-action en CGI.

Seppe
zaterdag 6 februari 2010 om 13:42

Ik moet ook toegeven dat ik aangenaam verrast ben door de transformatie van de animatieserie van The Last Airbender. Dat wordt misschien nog wel wat!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King