FilmCentrum

Registreren

Hobbit tv-spot benadrukt 48fps

zondag 28 oktober 2012 17:05 door Ramon van Dam - Bron

The HobbitOnderaan dit bericht is een commercial met nieuw beeldmateriaal te bekijken voor The Hobbit: An Unexpected Journey, afkomstig van de World Series afgelopen donderdag. De tv-spot bevat onder andere nieuwe scènes van Bilbo en de trollen, maar het is tevens opvallend dat men op het eind voor het eerst adverteert met de term HFR 3D.

Deze afkorting staat voor High Framerate, waarmee we er weer aan worden herinnerd dat dit de eerste grote film is die met 48 frames per seconde vertoond zal worden. Eerder dit jaar zorgde een voorproefje hiervan nog voor veel kritiek, maar de studio lijkt toch vertrouwen te hebben in de toekomst van de techniek. Het aantal zalen met een dergelijke vertoning zou wel omlaag gebracht zijn.

Regisseur Peter Jackson heeft ervoor gekozen om het boek van J.R.R. Tolkien in drie delen uit te brengen, waardoor de prequel van The Lord of the Rings eveneens een trilogie zal worden. Dit eerste deel is vanaf 12 december in de bioscoop te zien, terwijl de vervolgen rond Kerst 2013 en in de zomer van 2014 verschijnen.

Volgende bericht Cartoon: Skyfall
Vorige bericht Schwarzenegger keert terug als Conan

Tags

Tag 48fps Tag The Hobbit: An Unexpected Journey Tag Tv-Spot

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire