FilmCentrum

Registreren

Man of Steel ook in 3D en IMAX

donderdag 8 november 2012 15:30 door Ramon van Dam

Man of SteelVolgend jaar kunnen we naar de bioscoop voor een reboot van Superman, deze keer onder leiding van Zack Snyder. Warner Bros. en Legendary Pictures hebben vandaag aangekondigd dat je niet alleen voor reguliere voorstellingen kan kiezen, maar dat de film tevens in 3D en het IMAX-formaat zal worden uitgebracht.

Voor beide opties geldt dat de productie niet op die manier is opgenomen, waardoor de effecten niet zo sterk zullen zijn als bij films die direct in 3D en met IMAX-camera's zijn geschoten. Toch hoeven we volgens Zack Snyder niet bang te zijn voor een slechte conversie, aangezien hij naar eigen zeggen wel rekening heeft gehouden met een mogelijke vertaalslag.

In Man of Steel zullen we een nieuwe versie van het klassieke verhaal zien over een buitenaardse baby die door boeren wordt opgevoed nadat zijn planeet is vergaan. Wanneer blijkt dat hij onmetelijke krachten heeft wordt hij een superheld, met als alter ego de journalist Clark Kent. Als vijand krijgt hij daarbij General Zod tegenover zich, een overlevende gevangene van Krypton die dankzij onze zon heel wat kracht bezit.

De film heeft hoofdrollen voor Henry Cavill (Superman), Russell Crowe (Jor-El), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Michael Shannon (General Zod) en Laurence Fishburne (Perry White, hoofd van de Daily Planet). Man of Steel is vanaf 20 juni 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Volgende bericht Jurassic Park 3D poster
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 45

Tags

Tag 3D Tag IMAX Tag Man Of Steel

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire