FilmCentrum

Registreren

The Host trailer en poster

woensdag 14 november 2012 15:07 door Ramon van Dam - Bron

The HostDe laatste jaren waren de boeken en films rondom Twilight overal aanwezig, maar de originele schrijfster Stephenie Meyer is ondertussen weer verdergegaan met nieuwe projecten. Zo publiceerde ze reeds The Host, waarvan we spoedig ook de verfilming kunnen verwachten. Hiernaast zie je de officiële poster, terwijl onderaan dit bericht de nieuwe trailer te bekijken is.

Het verhaal speelt zich af in een toekomst waarin de planeet vrijwel geheel is overgenomen door parasitaire buitenaardse wezens. Een jonge vrouw (Saoirse Ronan) gaat de strijd aan met haar eigen parasiet om de mensheid te helpen met het heroveren van de wereld. Gezien de achtergrond van de schrijfster mag het geen verrassing heten dat hier flink wat romantiek tussendoor gegoten wordt.

The Host is geregisseerd door Andrew Niccol (Gattaca, The Truman Show) en heeft hoofdrollen voor Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt en Frances Fisher. Het eindresultaat is vanaf 28 maart 2013 te zien in de bioscoop.

Volgende bericht Oz: the Great and Powerful trailer en poster
Vorige bericht Django Unchained bioscoopposter

Tags

Tag Poster Tag The Host Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Elvis