FilmCentrum

Registreren

9 minuten Star Trek voor The Hobbit

donderdag 15 november 2012 19:55 door Ramon van Dam - Bron

Star TrekRegisseur J.J. Abrams wist twee jaar terug op verfrissende wijze een reboot van Star Trek op te zetten, en inmiddels is men alweer druk bezig met het vervolg Star Trek Into Darkness. De film draait pas vanaf 16 mei 2013 in de bioscoop, maar in een select aantal zalen zal men volgende maand een uitgebreid voorproefje te zien krijgen.

Paramount Pictures heeft vandaag aangekondigd dat er een proloog van negen minuten zal worden vertoond voorafgaand aan The Hobbit: An Unexpected Journey. Het gaat hierbij om 500 zalen met 3D IMAX, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat we dit in Nederland ook kunnen verwachten.

Een vergelijkbare strategie werd al toegepast bij The Dark Knight en The Dark Knight Rises, waarvan de openingsscènes te zien waren bij I Am Legend en Mission: Impossible - Ghost Protocol. Het is niet bekend welke delen van de film door J.J. Abrams zijn uitgekozen voor het voorproefje, maar de kans is groot dat het letterlijk om de opening van de film gaat.

Het is vooralsnog een groot geheim waar het verhaal van Star Trek Into Darkness over gaat, maar zeker is in ieder geval dat Benedict Cumberbatch de vijand zal vertolken. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, John Cho en Bruce Greenwood keren terug voor hun rollen, terwijl Alice Eve is toegevoegd aan de cast.

Volgende bericht This is 40 poster
Vorige bericht Oz: the Great and Powerful trailer en poster

Tags

Tag IMAX Tag Proloog Tag Star Trek Into Darkness

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire