FilmCentrum

Registreren

Batman sneller terug dan verwacht?

dinsdag 27 november 2012 10:11 door Ramon van Dam - Bron

Let op: dit bericht bevat spoilers over The Dark Knight Rises

Batman in Justice LeagueMet The Dark Knight Rises heeft Christopher Nolan zijn trilogie over Batman afgerond, maar zoals we al eerder lieten weten hoeft dat niet het einde van de reeks te betekenen. Het einde van de film maakte duidelijk dat Joseph Gordon-Levitt als John Blake het stokje van de superheld zou kunnen overnemen, en het lijkt erop dat dit sneller gaat gebeuren dan verwacht.

Er gingen al geruchten dat Batman te zien zou zijn in de aankomende film rondom de Justice League, maar het was nog onduidelijk of dat om deze versie van de held zou gaan of om een aparte iteratie. Volgens Hitfix zal Gordon-Levitt zich echter "absoluut" in het gepantserde pak gaan hijsen, waarmee de twee werelden definitief worden verbonden.

Die film staat momenteel gepland voor een release in 2015, maar de site meldt tevens dat we wellicht veel eerder al een blik krijgen op de jonge acteur als de nieuwe Batman. De caped crusader zou volgens hun bronnen een rol spelen in Man of Steel, de aankomende film rondom Superman die komende zomer in première zal gaan.

Wat er hier allemaal waar van is zal voorlopig nog wel onbekend blijven, maar het zal de komende tijd toch wat discussies opwekken bij de fans.

Volgende bericht Hansel and Gretel Witch Hunters poster
Vorige bericht Zero Dark Thirty tv-spot

Tags

Tag Batman Tag Joseph Gordon-Levitt Tag Justice League Tag Man Of Steel

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire