FilmCentrum

Registreren

Eerste foto's van The Hobbit 2 en 3

vrijdag 7 december 2012 17:41 door Ramon van Dam - Bron

The HobbitVolgende week gaat The Hobbit: An Unexpected Journey eindelijk in première, en voorlopig zijn we nog niet af van de prequel van The Lord of the Rings. Het originele boek van Tolkien is opgesplitst in drie delen en aangevuld met allerlei informatie die de auteur later nog heeft toegevoegd.

Onderaan dit bericht zijn nu de eerste foto's te bekijken van de twee aanstaande vervolgen, en beide afbeeldingen zullen de fans wel interesseren. De eerste foto van deel twee laat een herkenbaar tafereel uit het boek zien, waarmee gezien de tijdslijn duidelijk wordt dat de derde film zich voornamelijk na het boek zal afspelen.

"De draak vormt een groot, wonderbaarlijk en bijzonder aspect van het verhaal, maar daar eindigt het niet. Iedereen kan aanvoelen dat er een grote veldslag te wachten staat voor film drie," aldus schrijver en producent Philippa Boyens.

Op de andere foto zien we Orlando Bloom als Legolas, waarvan al eerder bekend werd dat het personage in de film was geschreven. De foto toont tevens Luke Evans als Bard the Bowman, en volgens Boyens zal ook dat personage verder uitgediept worden dan wat in het boek beschreven staat.

De eerste film draait vanaf komende woensdag in de bioscoop, terwijl de vervolgen The Desolation of Smaug en There and Back Again op 12 december 2013 en 17 juli 2014 in première zullen gaan.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: There and Back Again

Volgende bericht Pain & Gain poster
Vorige bericht Mario in vervolg Wreck-It Ralph?

Tags

Tag Foto Tag The Hobbit: An Unexpected Journey Tag The Hobbit: The Desolation Of Smaug Tag The Hobbit: There And Back Again

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
vrijdag 7 december 2012 om 18:32

Bij die 2e foto lijkt het net alsof Will Turner en Legolas samen op de foto staan.

Die eerste..hmmm.

Trouwens, volgens mij gaat film 3 niet verder waar het boek ophield en draait deze om spoiler de slag van de vijf legers, die in het boek uitgebreid word beschreven met voorbereidingen en nabeschouwingen spoiler.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire