FilmCentrum

Registreren

J.J. Abrams over Star Wars 7

donderdag 27 december 2012 12:04 door Ramon van Dam - Bron

Eind oktober kregen we te horen dat Disney een enorme deal heeft gesloten met George Lucas, de geestelijk vader van Star Wars. Het huis van de muis heeft zijn bedrijf Lucasfilm overgenomen voor een bedrag van meer dan vier miljard dollar, en vanaf 2015 kunnen we nieuwe films in de franchise verwachten.

J.J. AbramsIn de tussentijd zijn we te weten gekomen dat Michael Arndt zich aan het buigen is over het verhaal, maar wie Star Wars: Episode VII gaat regisseren is nog altijd een mysterie. Van enkele grote namen weten we echter reeds dat ze er niet bij betrokken zullen zijn, waaronder fanfavoriet J.J. Abrams. De man die zorgde voor een succesvolle reboot van Star Trek heeft in een interview met Empire nu meer details gegeven over deze beslissing.

"Ik denk niet dat beide franchises het tegen elkaar op zouden nemen, maar zo ver denk ik niet vooruit! Ik ben een enorme fan van Star Wars, en het idee dat die wereld verder gaat is enerverend. Kathy Kennedy is een vriend van me en er zijn geen slimmere producenten. Het is in goede handen...

Er waren hele vroege gesprekken en ik heb al snel aangegeven er niet bij betrokken te willen zijn, door mijn loyaliteit aan Star Trek en omdat ik gewoon een groot fan ben. Ik heb elke betrokkenheid afgewezen. Ik wil liever deel uitmaken van het publiek en niet weten wat ons te wachten staat," aldus de regisseur.

Star Wars: Episode VII moet in de loop van 2015 verschijnen, met daarna nieuwe delen om de twee à drie jaar.

Volgende bericht Avengers featurette over VFX
Vorige bericht After Earth poster

Tags

Tag J.J. Abrams Tag Star Wars: Episode VII

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
donderdag 27 december 2012 om 23:14

Ik ben heel benieuwd wat dit kan gaan worden. Maar men zou het moeten houden bij het oorspronkelijke plan van nog 3 delen. Daarna kunnen ze, wat mij betreft, eindeloos andere films en series maken die de wereld verder uitdiepen. Maar het algemene verhaal moeten ze houden zoals bedoeld door Lucas: Met 9 delen. Al ben ik heel benieuwd hoe hij de drie laatste voor zich ziet/zag.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire