FilmCentrum

Registreren

Jouw beste films van 2012

zondag 6 januari 2013 15:29 door Ramon van Dam

Beste films van 2012Nu de nasmaak van oliebollen eindelijk een beetje weg begint te trekken kunnen we de balans voor het afgelopen jaar gaan opmaken. Met diverse grote blockbusters en succesvolle arthouseproducties was er voor iedereen wel wat te vinden in de bioscoop, maar wat vinden we nu echt de meest geslaagde films van 2012?

Alle leden van FilmCentrum kunnen de komende weken hun eigen lijst samenstellen om dit duidelijk te maken. Bij het nieuwe onderdeel Beste Films van 2012 selecteer je eenvoudig welke films je wilt nomineren, waarna je ze nog onderling kan rangschikken. Het resultaat is daarna eenvoudig te delen via bijvoorbeeld Facebook en Twitter.

Je kan je lijst blijven aanpassen tot en met 31 januari, dus je kan gewoon vandaag al een begin maken en er later deze maand nog films aan toevoegen. Na die datum maken we de top tien bekend zoals die door onze leden is gekozen, waarbij ieders nummer één tien punten krijgt, de nummer twee krijgt er negen etc.

Je mag je lijst zo kort en zo lang maken als je zelf wilt, maar enkel je top tien krijgt punten in de algemene verkiezing. Om het werk wat eenvoudiger te maken krijg je bij het selecteren eerst de films te zien die je eerder de hoogste waardering hebt gegeven. Ter inspiratie kan je tevens door de lijsten van de andere leden neuzen.

Wil je ook laten weten wat jouw favoriete films van 2012 zijn? Doe dan mee met De Beste Films van 2012!

Volgende bericht Cartoon: Finding Nemo 3D
Vorige bericht Massa's bloed in Evil Dead trailer

Tags

Tag Beste Films Van 2012 Tag FilmCentrum

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Joker