FilmCentrum

Registreren

Ghostbusters 3 nieuws

maandag 8 februari 2010 17:54 door Tom Hamoen

GhostbustersHet gonst al jaren van de geruchten over een eventuele opvolger voor de populaire Ghostbusters films. Nu lijkt het erop dat Bill Murray sowieso zal meedoen, mocht de film er zeker komen. Meer daarover lees je hieronder, maar let op: spoilers!

In december vertelde actrice Signourney Weaver (Avatar, Alien) al dat ze zou terugkeren en dat ze daar weinig bezwaar tegen had. Máár, zo zei ze, ze zou waarschijnlijk een kleinere rol krijgen dan Bill Murray. "Hij wordt mogelijk een spook," zei ze daarbij. Het is één van de vele geruchten die de ronde deden, maar nu lijkt het te zijn bevestigd door Bill Murray. Die verklaarde namelijk onlangs in een interview het volgende:

Bill Murray
Ik heb gezegd tegen de makers dat ik alleen in Ghostbusters 3 zou terugkeren als ik een spook word. 'Ik doe het als je me vermoordt in het eerste stuk,' zei ik om precies te zijn. En nu zullen ze me dus als spook opvoeren in de film


Momenteel werkt men aan het script van de nieuwe film, die als alles goed gaat in 2011 al zou moeten verschijnen. Volgens Weaver zal daarin haar filmzoon als nieuwe Ghostbuster optreden.

Volgende bericht Nieuwe teaser Adele Blanc-Sec
Vorige bericht Annie Awards uitgereikt

Tags

Tag Bill Murray Tag Ghostbusters 3 Tag Sigourney Weaver

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire