FilmCentrum

Registreren

Trailer APP online

woensdag 23 januari 2013 09:49 door Ramon van Dam - Bron

APPOnderaan dit bericht is de trailer te bekijken voor APP, de aankomende thriller van Bobby Boermans waarin de digitale wereld een grote rol speelt. Je zal tijdens het kijken van de film zelfs via een speciale applicatie je telefoon kunnen gebruiken om meer te weten te komen over het verhaal. Volgens de makers is het hiermee de eerste film die effectief gebruikt maakt van het zogeheten tweede scherm.

In de film volgen we de psychologiestudente Anna Rijnders (Hannah Hoekstra), die na een ernstig verkeersongeluk van haar broer verslaafd raakt aan de virtuele wereld. Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat een onbekende op haar smartphone een mysterieuze app heeft geïnstalleerd die een antwoord kan geven op alle vragen die ze heeft. Niet alleen op wetenschappelijke en historische vragen, maar ook op die betrekking hebben op haar persoonlijk leven en dat van vrienden.

Als ze via de scherpzinnige app cryptische teksten en codes ontvangt die samenhangen met de plotselinge en raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam maar zeker het besef door dat het meer is dan een handige APP.

APP draait vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop.

Volgende bericht Bioscoop top 10 week 3
Vorige bericht Trailer Valentino

Tags

Tag App Tag Trailer Tag Tweede Scherm

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire