FilmCentrum

Registreren

24 film lijkt eraan te komen

dinsdag 9 februari 2010 19:26 door Tom Hamoen - Bron

Al enkele jaren gaan er geruchten over een bioscoopfilm van de populaire tv-serie 24. Na 8 seizoenen en een tv-film lijkt het er nu dan echt van te komen.

24Variety bracht naar buiten dat hoofdrolspeler Kiefer Sutherland de makers ervan heeft overtuigd scenarioschrijver Billy Ray (State of Play, Hart's War) in te huren. Zijn idee om een film te maken waarin de held van de serie naar Europa afreist zou het beste zijn. Variety meldt ook dat de film zo'n 2 uur zal duren, maar wel een goede indruk zal geven van wat er in 24 uur gebeurt, net zoals de serie dat zelf in real-time doet.

De makers benadrukken echter wel dat wanneer en of de film er komt afhangt van meerdere factoren, waaronder hoe en of de serie zich ontwikkelt. Tv-zender Fox heeft namelijk nog niet besloten of er ook een negende seizoen wordt besteld. We wachten geduldig af.

Volgende bericht Terminator rechten verkocht
Vorige bericht Nederland wint op het filmfestival van Göteborg

Tags

Tag 24

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Robert
woensdag 10 februari 2010 om 09:37

Tja... een film over 24? Ik weet het niet. Dat betekent dus dat ze af moeten stappen van het real-time principe (wie wil er 24 uur in de bioscoop zitten? Tong), maar dat is juist hetgene wat 24 zo origineel maakt. Zonder dat is het waarschijnlijk "gewoon" een actiefilm. Maar goed, ik ben benieuwd wat dit gaat worden.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire