FilmCentrum

Registreren

Reboot Tomb Raider krijgt jonge Lara Croft

dinsdag 5 maart 2013 16:48 door Ramon van Dam - Bron

Tomb RaiderVanaf vandaag is de videogame Tomb Raider officieel te koop, waarmee uitgever Square Enix de franchise een nieuwe richting wil geven. De game is ontwikkeld door Crystal Dynamics en laat ons zien wat er met Lara Croft is gebeurd voordat ze de avonturierster werd die we inmiddels allemaal kennen. De brunette is in de game dan ook een stuk jonger en aanvankelijk onschuldiger dan in de oudere delen.

We weten al enige tijd dat GK Films werkt aan een reboot van de filmserie, en met de release van het spel heeft men aangekondigd dat de aankomende film in dezelfde lijn verder gaat. De filmstudio werkt nauw samen met Crystal Dynamics, waarbij het hoofd van de ontwikkelaars aangeeft dat beide projecten met dezelfde visie worden ontworpen.

Het was al duidelijk dat we niet meer op Angelina Jolie hoefden te rekenen in de rol van Lara Croft, maar dit maakt tevens duidelijk dat er waarschijnlijk een jonge actrice zal worden aangetrokken om in haar voetsporen te treden. Voor de game leende Camilla Luddington haar stem aan Lara, terwijl ook haar uiterlijk deels ter inspiratie werd gebruikt.

Het is nog niet bekend wanneer de reboot moet verschijnen en wie het geheel zal gaan regisseren. Hieronder kan je de trailer bekijken van de game die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Volgende bericht Iron Man 3 trailer
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 9

Tags

Tag Reboot Tag Tomb Raider

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar