FilmCentrum

Registreren

Divers castingnieuws

dinsdag 9 februari 2010 19:36 door Tom Hamoen

Er wordt aan de lopende band gecast, FilmCentrum zet de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Tim Robbins (War of the Worlds, Mystic River) is gecast in de verfilming van The Green Lantern. Hierin zal hij de senator Hector Hammond vertolken. Hammond is een voormalig astronaut en de vader van de slechterik van de film, gespeeld door Peter Sarsgaard. The Green Lantern wordt eind 2011 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Rachel Weisz (The Lovely Bones, The Mummy) zal een rol vervullen in de Dream House. In de film speelt Weisz de vrouw binnen een gezin dat denkt het perfecte huis te hebben gevonden in de perfecte buurt, tot blijkt dat de vorige bewoners gruwelijk zijn afgeslacht. De film, met onder andere Daniel Craig en Naomi Watts, wordt eveneens in 2011 verwacht.

Sam Worthington (Avatar, Terminator Salvation) is gekozen om de hoofdrol te spelen in de thriller The Fields, die eerder bekend stond als Texas Killing Fields. De film gaat over twee detectives die onderzoek doen naar 70 moorden die zijn gepleegd in de spookachtige omgeving van de Texaanse olievelden. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend.

Cate Blanchett (Robin Hood, Veronica Guerin) gaat samen met onder andere Eric Bana en Saoirse Ronan in de thriller Hanna spelen. Ronan speelt in de film een 14-jarig meisje dat door haar vader is getraind tot moordmachine. Wanneer ze hier achter komt doet ze er alles aan om zich hier los van te worstelen. De film, onder regie van Joe Wright, wordt in 2011 verwacht.

Katherine Heigl (Knocked Up, 27 Dresses) vertolkt een rol in One for the Money. In de film speelt Heigl de rol van een werkeloze lingerieverkoopster die uit noodzaak een premiejager wordt. Wanneer de film, naar het gelijknamige boek van Janet Evanovich, uitkomt is nog niet bekend.

Tot slot zal Amber Tamblyn meespelen in Danny Boyle's nieuwe film met de titel 127 Hours. Ze speelt de vriendin van een bergbeklimmer (James Franco) die vast komt te zitten onder een rots en noodgedwongen zijn eigen arm moet amputeren om vrij te komen. Het verhaal van de film is pijnlijk genoeg waargebeurd en wordt later dit jaar verwacht.

Volgende bericht Teaser nieuwe Ghibli
Vorige bericht Terminator rechten verkocht

Tags

Tag 127 Hours Tag Dream House Tag Hanna Tag One For The Money Tag The Fields Tag The Green Lantern

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire