FilmCentrum

Registreren

Christopher Nolans Interstellar eind 2014

zaterdag 9 maart 2013 11:42 door Ramon van Dam - Bron

Christopher NolanMet het afronden van zijn trilogie rondom Batman werd het tijd voor Christopher Nolan om eens in de toekomst te kijken. De afgelopen week speculeerde menigeen dat hij wellicht de volgende film over James Bond zou kunnen maken, maar het is een ouder gerucht dat vandaag waarheid blijkt te bevatten.

De geboren Brit gaat zich toeleggen Interstellar, dat al eerder in de bioscoop zal verschijnen dan velen hadden verwacht. De film zal in de Verenigde Staten op 7 november 2014 in première gaan, zowel op gewoon formaat als in IMAX. Opvallend is dat Paramount daar de distributie verzorgt, terwijl Warner Bros. de film in de rest van de wereld zal uitbrengen.

Het script voor Interstellar is geschreven door zijn broer Jonathan Nolan, en er was een tijdje sprake van dat Steven Spielberg achter de camera zou kruipen. Het verhaal is gebaseerd op de theorieën van astrofysicus Kip Thorne en draait om enkele wetenschappers die via een wormgat te maken krijgen met alternatieve dimensies en tijdreizen.

Volgende bericht De vierde wand doorbreken (video)
Vorige bericht Vervolg Oz reeds in de maak

Tags

Tag Christopher Nolan Tag Interstellar

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire