FilmCentrum

Registreren

Vervolg Finding Nemo in 2015

dinsdag 2 april 2013 18:34 door Ramon van Dam

Finding Dory

Via een persbericht heeft Disney samen met Pixar bevestigd dat er een vervolg aan zit te komen op de grote hit Finding Nemo uit 2003. Het verhaal zal zich een jaar later afspelen en alle bekende personages als Marlin, Nemo, Dory en de vissen uit het aquarium zullen er een rol in krijgen. Daarnaast maken we kennis met een sloot nieuwe karakters en speelt het geheel zich af aan de kust van Californië.

Finding Nemo - Marlin en DoryDe titel van het langverwachte vervolg is Finding Dory, waarmee duidelijk wordt dat de vergeetachtige blauwe vis deze keer centraal staat in de zoektocht op zee. Net als bij het origineel is ook deze keer Andrew Stanton verantwoordelijk voor de regie, en de filmmaker licht alvast een tipje van de sluier op door aan te geven dat we de familie van Dory zullen leren kennen.

Ook stemactrice Ellen DeGeneres (Dory) is enthousiast over de animatiefilm. "Ik heb heel, heel, heel, heel, heel erg lang op deze dag gewacht. Ik ben niet boos, maar het duurde zo lang. Ik weet dat de mensen bij Pixar bezig waren met het maken van Toy Story, maar het wachten was de moeite waard. Het script is fantastisch. Het bevat alles wat ik geweldig vond aan het eerste deel: het heeft een groot hart, het is echt grappig, en het beste is - het bevat veel meer Dory."

Finding Dory moet in het najaar van 2015 in de bioscoop gaan draaien.

Volgende bericht Eerlijke Jurassic Park 3D trailer
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 13

Tags

Tag Finding Dory Tag Finding Nemo 2 Tag Pixar

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
woensdag 3 april 2013 om 08:33

we wachten de recensies maar even af. (Ramon, kan je hier een macro van maken? Knipoog)

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire