FilmCentrum

Registreren

Will Smith maakt remake The Wild Bunch

woensdag 15 mei 2013 18:44 door Ramon van Dam - Bron

Will SmithWill Smith bedankte nog voor de eer om in Tarantino's Django Unchained te verschijnen, maar het lijkt erop dat de acteur zich toch gaat wagen aan een western. Volgens The Wrap zal Smith niet alleen als producent optreden bij de remake van The Wild Bunch, maar wil hij ook één van de hoofdrollen spelen.

De succesvolle acteur zou met Jerry Weintraub willen samenwerken, met wie hij eerder al The Karate Kid produceerde. Het is niet bekend wie hij zou spelen, al lijkt het voor de hand te liggen dat hij de oude rol van William Holden of Robert Ryan overneemt.

The Wild BunchBrian Helgeland was de afgelopen jaren al bezig met een nieuwe bewerking voor Tony Scott, maar sinds diens overlijden is het stil gebleven rond het project. Het nieuwe script werd omschreven als een moderne remake waarin drugskartels rond de zuidelijke grens van de VS een grote rol spelen.

De originele film van Sam Peckinpah staat bekend om het expliciete geweld en draait om een groep rovers die nog één laatste overval wil plegen voor ze van hun verworven geld gaan genieten. Een voormalige rechterhand van de leider van de groep gaat achter ze aan, met de belofte dat zijn eigen misdaden worden kwijtgescholden als hij de bende oprolt.

Volgende bericht Riddick trailer
Vorige bericht Poster Hunger Games: Catching Fire

Tags

Tag Remake Tag The Wild Bunch Tag Will Smith

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Three Thousand Years of Longing