FilmCentrum

Registreren

Big Lebowski vervolg zeer onwaarschijnlijk

zaterdag 25 mei 2013 14:09 door Ramon van Dam - Bron

The Big LebowskiVijftien jaar na de release is The Big Lebowski nog altijd één van de meest geliefde komedies ooit, waardoor het niet vreemd is dat de fans al jarenlang smeken om een vervolg. Vorig jaar gaf Tara Reid nog aan dat ze had getekend voor een sequel, maar dat werd al snel naar het rijk der fabelen verwezen.

Volgens de regisseurs van de klassieker hoeven we ook niet meer te wachten op nieuwe avonturen van The Dude of de andere personages uit de film. In Cannes werden de broers weer eens gevraagd naar de mogelijkheden, waarop Joel Coen antwoordde dat hij niet denkt dat dat er ooit van zal komen. "Ik hou gewoon niet van vervolgen," aldus de filmmaker.

In hun lange carrière hebben de gebroeders Coen zich dan ook nog nooit gewaagd aan een sequel, al zouden ze enkele jaren terug hun interesse hebben uitgesproken voor een vervolg op Barton Fink. Dit project zou Old Fink gaat heten en moest draaien om de titelfiguur die lesgeeft aan Berkeley, maar dit is niet verder van de grond gekomen.

Diens hoofdrolspeler John Turturro is tegelijkertijd al jaren bezig om het idee van een spin-off van Jesus Quintana te realiseren, zijn personage in The Big Lebowski. In Cannes gaf Ethan Coen aan dat John het tweetal constant zijn ideeën voorlegt en dat hij al een heel verhaal heeft bedacht, maar de regisseur ziet het echt niet gebeuren.

Het dichtst bij een vervolg komen we waarschijnlijk met onderstaande video van FunnyOrDie, waarin Tara Reid haar blunder rondom de sequel belachelijk maakt.

Volgende bericht Foto Naomi Watts als prinses Diana
Vorige bericht Now You See Me cast doet illusies

Tags

Tag Cannes Tag Coen Brothers Tag The Big Lebowski Tag Vervolg

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4