FilmCentrum

Registreren

De toekomst van Terminator

vrijdag 12 februari 2010 14:38 door Tom Hamoen - Bron

The terminatorSinds afgelopen week bekend is geworden dat de rechten voor de Terminator-reeks zijn verkocht, vraagt iedereen zich af wat er nu gaat gebeuren. Inmiddels zijn daar wat geruchten over opgedoken.

Aangezien koper Pacificor eigenlijk geen ervaring heeft met films, praten Sony en Lionsgate momenteel met het bedrijf over de vervolgplannen. Deze twee studio's waren eerder al in de running om de rechten te kopen, maar grepen er helaas naast. Nu worden ze er dus alsnog bij betrokken.

Volgens Deadline Hollywood heeft William Wisher, een schrijver die meewerkte aan de eerste twee films, inmiddels een verhaal bedacht voor zowel deel 5 als 6. Wat hier precies in staat willen ze niet kwijt, wel dat het tijdreiselement terug zal keren, waardoor Sarah en haar zoon John weer met elkaar in contact kunnen komen nadat ze afscheid van elkaar namen in een vorige film. Tevens is er een rol voor Arnold Schwarzenegger, die net zo verbazingwekkend moet worden als zijn verandering van slechterik naar held in Terminator 2.

Tot slot wist Deadline Hollywood wat te melden over de wapens in de film. Zo zou Skynet robots hebben ontwikkeld met pistolen in hun vuisten die uit de grond springen als ontploffende mijnen. Ook komen er nieuwe cyborgs die kunnen samensmelten tot één grote cyborg.

Wanneer deze films er komen is nog niet duidelijk, maar men schijnt rekening te willen houden met Schwarzeneggers gouverneurschap. Dit betekent dat we zeker geen nieuwe Terminatorfilm hoeven te verwachten vóór 2011, mocht hij al in deel 5 zijn opwachting gaan maken.

Volgende bericht Luc Besson gaat weer sci-fi
Vorige bericht Metropolis vanavond op TV

Tags

Tag Arnold Schwarzenegger Tag The Terminator

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
zaterdag 13 februari 2010 om 09:06

Kom op zeg...krijg je weer een film waarin terminator 1 achter terminator 2 aan loop te rennen....Arnold is oud en done, over en uit.

We willen een film met de oorlog op aarde tegen Skynet zien!!!

Salvation ging al de goede kant op!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire