FilmCentrum

Registreren

Hans Zimmer componeert score Interstellar

zondag 2 juni 2013 19:53 door Ramon van Dam - Bron

Hans ZimmerHet zal voor weinigen een echte verrassing zijn, maar volgens Collider zal Hans Zimmer wederom samenwerken met Christopher Nolan voor de nieuwste speelfilm van de regisseur. Volgens het bericht is de componist reeds bezig met de score voor Interstellar, terwijl de opnames van de productie voorlopig nog niet van start zullen gaan.

Door de jaren heen is Zimmer de vaste leverancier geworden van de muziek voor Nolans werken, waaronder bij Inception, The Prestige en de Batmantrilogie. Deze zomer is zijn geluid tevens te horen in Man of Steel, waarbij ook Nolan nauw betrokken is.

Het script voor de sciencefictionfilm is geschreven door Jonathan Nolan en is gebaseerd op de theorieën van astrofysicus Kip Thorne. Het geheel draait om enkele wetenschappers die via een wormgat te maken krijgen met alternatieve dimensies en tijdreizen. Bevestigde castleden zijn Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain en Michael Caine, en vanaf 6 november 2014 kunnen we naar de bioscoop voor het eindresultaat.

Volgende bericht Cartoon: Star Trek Into Darkness
Vorige bericht Lange Man of Steel featurette

Tags

Tag Christopher Nolan Tag Hans Zimmer Tag Interstellar

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire