FilmCentrum

Registreren

Trailer Wolf of Wall Street van Scorsese

maandag 17 juni 2013 11:15 door Ramon van Dam - Bron

The Wolf of Wall Street - Leonardo DiCaprioBegin volgend jaar gaat The Wolf of Wall Street bij ons première, de nieuwste samenwerking tussen Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio die vermoedelijk weer hoge ogen zal gooien. Onderaan dit bericht is de eerste trailer te bekijken, waarin tevens het nummer Black Skinhead van Kanye West te horen is.

Zoals de titel al doet vermoeden gaat het verhaal over de aandelenmarkt in New York, waarbij DiCaprio te zien zal zijn als een handelaar die op zijn 26e bijna een miljoen dollar per week verdiende. Opvallend genoeg is de acteur in het echt twaalf jaar ouder dan zijn personage Jordan Belfort, die weer gebaseerd is op de gelijknamige Amerikaan die echt veroordeeld is voor dubieuze praktijken op Wall Street.

The Wolf of Wall Street is alweer de vijfde samenwerking tussen Scorsese en DiCaprio en draait vanaf 9 januari 2014 in de Nederlandse bioscopen. Naast zijn favoriete acteur heeft de regisseur nog ruimte gevonden voor onder andere Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Favreau, Kyle Chandler en Jean Dujardin.

Volgende bericht Riddick trailer en poster
Vorige bericht Cartoon: Man of Steel

Tags

Tag Leonardo DiCaprio Tag Martin Scorsese Tag The Wolf Of Wall Street Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King