FilmCentrum

Registreren

Terminator krijgt reboot en wordt trilogie

vrijdag 28 juni 2013 12:13 door Ramon van Dam - Bron

The TerminatorDe geruchten rondom de toekomst van de Terminatorfranchise beginnen eindelijk vorm te krijgen. Vorige week bevestigde Arnold Schwarzenegger al dat de vijfde film er zeker komt, en via een persbericht hebben Paramount, Skydance en Annapurna Pictures nu aangekondigd in welke vorm dit zal zijn.

De nieuwe film zal het eerste deel van een nieuwe trilogie vormen en fungeert tevens als startschot voor een reboot. Hoogstwaarschijnlijk staan de komende delen dus los van de tijdslijn van de originele films, waar James Cameron de basis legde voor de franchise. Het is echter ook goed mogelijk dat men via het element van tijdreizen een parallelle verhaallijn introduceert, vergelijkbaar met het concept van Star Trek.

Opvallend genoeg wordt de naam van Schwarzenegger nergens genoemd in het persbericht, waardoor het nog steeds niet duidelijk is of hij terugkeert als een metalen moordmachine. De 65-jarige acteur leek dit vorige week nog wel te impliceren, waardoor we vermoedelijk snel duidelijkheid krijgen over zijn betrokkenheid.

Er is nog geen regisseur verbonden aan de aankomende film, maar het script wordt momenteel geschreven door Laeta Kalorgridis en Patrick Lussier. De eerste film van de nieuwe trilogie zal op 26 juni 2015 in première gaan in de Verenigde Staten.

Volgende bericht Eerste Nymphomaniac clip
Vorige bericht The Conjuring trailer

Tags

Tag Arnold Schwarzenegger Tag Reboot Tag Terminator 5 Tag Trilogie

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire