FilmCentrum

Registreren

Oldboy red band trailer

donderdag 11 juli 2013 13:51 door Ramon van Dam - Bron

OldboyEerder deze week verscheen al de poster, maar inmiddels heeft ook de eerste trailer voor Oldboy zijn weg naar het internet gevonden. De video is onderaan dit bericht te bekijken en is enkel geschikt voor volwassenen.

De film is een remake van Chan-wook Parks Oldboy, al willen de makers benadrukken dat men zich meer richt op de originele manga en niet op die moderne klassier. Desalniettemin zal deze trailer bekend voorkomen voor de fans van de vorige film, waardoor we moeten afwachten of deze versie echt anders zal zijn.

De nieuwe film is geregisseerd door Spike Lee en toont ons Josh Brolin als een man die twintig jaar lang opgesloten heeft gezeten, zonder enige idee te hebben van de reden. Wanneer hij op even mysterieuze wijze vrij komt gaat hij op een wraakzuchtige tocht om degene te straffen die hem zo lang van zijn vrijheid heeft beroofd.

Oldboy draait vanaf 28 november in de bioscoop en heeft naast Brolin nog rollen voor onder andere Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson, Michael Imperioli en Sharlto Copley.

Volgende bericht Sam Mendes regisseert Bond 24
Vorige bericht De waarheid achter de intro van Universal

Tags

Tag Oldboy Tag Red Band Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum