FilmCentrum

Registreren

Sam Mendes regisseert Bond 24

vrijdag 12 juli 2013 12:45 door Ramon van Dam - Bron

Sam MendesNog voor de release van Skyfall hingen zoals gebruikelijk de geruchten over het volgende avontuur van James Bond al in de lucht. Sam Mendes gaf destijds aan dat hij de kans klein achtte dat hij wederom voor de regie zou tekenen, maar de laatste weken leek het er toch op dat hij weer aan het onderhandelen was.

Via een persbericht heeft Columbia Pictures gisteravond bekendgemaakt dat Mendes inderdaad wederom als regisseur zal optreden voor Bond 24. Het script zal worden geschreven door John Logan, terwijl 007 zelf wederom vertolkt zal worden door Daniel Craig. De film zal in het Verenigd Koninkrijk op 23 oktober 2015 in première gaan, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Een reden voor de mogelijke afwezigheid van Mendes was zijn betrokkenheid bij diverse producties op het toneel. "Ik ben er erg blij mee dat ik de tijd krijg om aan mijn theaterverplichtingen te kunnen voldoen, waardoor ik Bond 24 kan regisseren. Ik kijk er naar uit om wederom de teugels in handen te nemen en om voor de tweede keer samen te werken met Daniel Craig, Michael G. Wilson en Barbara Broccoli," aldus de regisseur.

Volgende bericht Saving Mr. Banks trailer
Vorige bericht Oldboy red band trailer

Tags

Tag Bond 24 Tag Sam Mendes

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes