FilmCentrum

Registreren

Eerste clip Extended Edition The Hobbit

zaterdag 3 augustus 2013 14:08 door Tom Hamoen

The Hobbit: an Unexpected JourneyNog voordat The Hobbit: an Unexpected Journey in de bioscoop draaide vroeg men zich al af of er een Extended Edition op komst is, net als bij The Lord of the Rings. Het antwoord luidde al snel ja, en inmiddels zijn de eerste details en beelden online verschenen.

De verlengde versie zal op 5 november verschijnen in maar liefst 4 edities, allemaal met dezelfde extra's maar in verschillende formaten. Zo zal er een 5-disc 3D blu-ray versie zijn, een 3-disc gewone blu-ray, een set met 5 dvd's en tot slot de versie in 3D blu-ray samen met een beeldje. Deze laatste zou vooralsnog alleen bij Amazon te verkrijgen zijn. De Amerikaanse adviesprijs ligt tussen 35 dollar voor de dvd-set en 54 dollar voor de 3d blu-ray-set. Die van de speciale Amazon-editie is nog niet bekend.

In de film zelf zijn dertien minuten nieuwe beelden opgenomen. Naast de clip onderaan dit bericht, waarin we zien hoe Elrond en Bilbo elkaar ontmoeten, zou er volgens de Amerikaanse beoordeling ook enig naakt in te zien zijn.

Voor de extra's is hetzelfde team achter de Extended Editions van The Lord of The Rings ingeschakeld. Niet geheel verwonderlijk is dan ook dat de inhoud op dat gebied ruwweg hetzelfde zal zijn. Naast het bekende audiocommentaar zal de kijker aan de hand van appendices kennis maken met het gehele traject van voor, tijdens en na het filmen. Ook zal er aandacht worden besteed aan Nieuw-Zeeland als filmlocatie. In totaal zou het gaan om bijna zes uur aan extra materiaal.

Wat denk jij? Mogen ze deze versies houden of zit je al in een webwinkel om deze editie te bestellen?

Volgende bericht Riddick trailer
Vorige bericht Ender's Game poster

Tags

Tag Clip Tag Extended Edition Tag The Hobbit: An Unexpected Journey

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes