FilmCentrum

Registreren

Volledige jOBS trailer

dinsdag 6 augustus 2013 15:05 door Ramon van Dam - Bron

jOBSVorige maand kregen we een unieke trailer voor jOBS te zien in de vorm van een Instagram-video, maar inmiddels heeft men ook meer traditionele marketingtechnieken ingezet. Onderaan dit bericht is de nieuwe, lange trailer te bekijken voor de film over de oprichter van Apple.

De video heeft nog wel een kleine rel veroorzaakt door de quotes die erin te zien zijn. Er komt een quote van journalist Germain Lussier van /Film voorbij waarin hij het geheel excellent noemt, maar hier zijn meerdere problemen aan te wijzen.

Allereerst heeft hij dat wordt nooit gebruikt, ten tweede wordt zijn website Splash Film genoemd en tot slot heeft hij voorafgaand expliciet aangegeven geen toestemming te geven voor het gebruik van een quote. De trailer is inmiddels vervangen door een versie zonder die uitingen van de pers, maar onderaan dit bericht zie je nog de gewraakte versie.

Hoe dit allemaal in contrast staat tot de daadwerkelijke kwaliteit van de film zullen we kunnen zien vanaf 5 september, wanneer jOBS bij ons in première gaat.

Volgende bericht Mission: Impossible 5 heeft regisseur
Vorige bericht Vijfde Bourne-film op komst

Tags

Tag Jobs Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire