FilmCentrum

Registreren

3 Snowpiercer mini-featurettes

woensdag 14 augustus 2013 18:55 door Ramon van Dam - Bron

SnowpiercerOnderaan dit bericht zijn drie korte featurettes te bekijken voor Snowpiercer, waarin respectievelijk Chris Evans, Tilda Swinton en Kang-ho Song centraal staan. De laatste video is enkel in het Koreaans, maar door de beelden wellicht toch interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in de film.

In Zuid-Korea is de film inmiddels al een enorme hit, maar in de Verenigde Staten is er enige controverse ontstaan door enkele aanpassingen die mogelijk gemaakt zullen worden. Harvey Weinstein staat erom bekend graag te willen knippen in de films die hij distribueert, en naar het schijnt wil hij de film maar liefst twintig minuten korter maken voor de bioscoopversie aan die kant van de oceaan.

De film is geregiseerd door Bong Joon-ho, bekend van onder andere Memories of Murder en The Host. Het verhaal is gebaseerd op de Franstalige graphic novel Le Transperceneige en speelt zich af in een toekomst waarin een nieuwe ijstijd is aangebroken. Vrijwel de gehele mensheid is hierdoor uitgestorven, op een kleine groep na die zich in een rijdende trein bevindt.





Volgende bericht Don Jon trailer
Vorige bericht Premières week 33

Tags

Tag Featurette Tag Snowpiercer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire