FilmCentrum

Registreren

Wall Street 2 trailer verschenen

vrijdag 19 februari 2010 14:20 door Ramon van Dam - Bron

Wall Street: Money Never SleepsWall Street was één van de grotere successen voor regisseur Oliver Stone, en Michael Douglas won er zelfs een Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrolspeler voor. Jarenlang bleven de geruchten maar aanhouden dat er een vervolg aan zat te komen en nu, meer dan 20 jaar later, gaat het er dan eindelijk van komen.

In Wall Street: Money Never Sleeps zien we hoe Gordon Gekko zijn celstraf eindelijk heeft uitgezeten en probeert de relatie met zijn dochter te lijmen. De hoofdrollen is uiteraard voor Douglas, maar ook Shia LaBeouf en Frank Langella hebben een grote rol in de film.

The Sun heeft inmiddels de exclusieve trailer in handen, bekijk hem hier. De lange trailer toont veel nieuwe beelden van de film, waarvan de verwachtingen steeds hoger worden. Wall Street: Money Never Sleeps is vanaf 22 april 2010 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Volgende bericht Poster KNAMK
Vorige bericht Pixar wekt dinosaurussen tot leven

Tags

Tag Trailer Tag Wall Street: Money Never Sleeps

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

valujet
zaterdag 20 februari 2010 om 04:59

Lijkt me moeilijk om in deze sequel iets nieuws te brengen. We weten wie Gordon Gekko is en uit de trailer blijkt alleen een voorspelbaar plot. Maar toch benieuwd.

Nohands
zondag 21 februari 2010 om 07:55

Toch ziet het er goed uit en ben ik zeker wel benieuwd. Moete ook zeggen dat ik een groot liefhebber ben van Michael Douglas, één van de beste acteurs van de oude garde, vooral in thrillers.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire