FilmCentrum

Registreren

Plotdetail Interstellar

zaterdag 31 augustus 2013 12:04 door Ramon van Dam - Bron

Christopher NolanChristopher Nolan is onlangs begonnen aan de opnames van zijn nieuwste film, maar zoals bij al zijn projecten moeten we niet al te veel details verwachten totdat het geheel in première gaat. We weten tot nu toe van Interstellar dat het is gebaseerd op de theorieën van astrofysicus Kip Thorne en draait om het reizen via wormgaten, maar verder ontbreekt nog alle info.

Volgens een journalist die bij de opnames aanwezig is hebben we echter weer een klein puzzelstukje toegeschoven gekregen. Het verhaal zou beginnen in een toekomst waarin maïs nog het enige gewas is dat verbouwd kan worden, waardoor een groep onderzoekers via een wormgat diverse dimensies moet doorkruisen op zoek naar een plek om ander voedsel te laten groeien.

Interstellar moet op 6 november 2014 in première gaan en heeft hoofdrollen voor Matthew McConaughey, Anne Hathaway en Jessica Chastain. Daarnaast bestaat de indrukwekkende cast nog uit onder andere Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn en Michael Caine.

Volgende bericht Hayao Miyazaki gaat met pensioen
Vorige bericht Nymphomaniac clip

Tags

Tag Interstellar

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire