FilmCentrum

Registreren

Nieuwe tv-spot The Last Airbender

maandag 22 februari 2010 14:32 door Tom Hamoen - Bron

The Last AirbenderNa een hele lange radiostilte op het gebied van M. Night Shyamalans nieuwste film lijkt de campagne nu definitief van start te zijn gegaan, met dank aan verschillende grote sportevenementen. Na de Superbowl is er nu ook voor de Olympische Winterspelen een speciale tv-spot verschenen.

De nieuwe spot bevat een mix van bekende en gloednieuwe beelden. Deze maken het geheel nog spectaculairder dan het al was en doet ons nog meer verlangen naar het eindresultaat. Het is te hopen dat Shyamalan zijn werk goed heeft gedaan nu zijn carrière is ingedut, anders kan hij wel eens voorgoed van het filmtoneel worden geblazen en gehaat worden door heel wat fans van de tv-serie waarop hij zijn film baseerde.

The Last Airbender speelt zich af in een wereld waar de vier elementen (water, vuur, aarde, lucht) door vier verschillende stammen worden beheerst. Om de vrede te bewaren is er één avatar die alle elementen beheerst. Wanneer de vuurnatie echter aanvalt verdwijnt deze en duikt hij pas 100 jaar later weer op. Op de hielen gezeten door de vuurprins Zuko (Dev Patel, Slumdog Millionaire) moet de avatar genaamd Aang (Noah Ringer) de elementen opnieuw leren beheersen en de heersende oorlog stoppen. Hierbij wordt hij geholpen door Sokka (Jackson Rathbone, Twilight) en Katara (Nicola Peltz) van de waterstam.

The Last Airbender verschijnt op 22 juli 2010 in de Nederlandse bioscopen.

Volgende bericht Bafta's uitgereikt
Vorige bericht Tarantino koopt bioscoop

Tags

Tag M. Night Shyamalan Tag The Last Airbender

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire