FilmCentrum

Registreren

Schwarzenegger in Avatar 2?

dinsdag 17 september 2013 16:03 door Ramon van Dam - Bron

Arnold SchwarzeneggerArnold Schwarzenegger beleefde enkele van zijn grootste successen in de actiefilms van James Cameron, maar het is inmiddels alweer bijna twintig jaar geleden dat de twee voor het laatste samenwerkten. Volgens de geruchten zou hier echter spoedig verandering in kunnen komen, aangezien de spierbundel in aanmerking zou komen voor de rol van slechterik in Avatar 2.

Cameron zou de acteur hiermee voor de vierde keer voor de lens krijgen, na hun eerdere succesvolle samenwerkingen bij The Terminator, Terminator 2: Judgment Day en True Lies. Meer details zijn nog niet bekend, maar een interessant gegeven is dat dit gerucht twee jaar geleden ook al voorbij kwam toen het tweetal samen de regenwouden van Brazilië bezocht.

De regisseur pakt de toekomst van de franchise flink aan door tegelijkertijd aan maar liefst drie vervolgen op Avatar te werken. De eerste sequel wordt momenteel geschreven door Josh Friedman, waarvan we enkel weten dat een groot gedeelte zich waarschijnlijk onder water zal afspelen. Voor de andere twee delen zijn Rick Jaffa, Amanda Silver en Shane Salerno aangetrokken als scriptschrijvers.

Volgende bericht Premières week 38
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 37

Tags

Tag Arnold Schwarzenegger Tag Avatar 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

valujet
woensdag 18 september 2013 om 03:04

Ik ben wel benieuwd naar het onderwaterdeel. Cameron wil al jaren weer een onderwaterfilm maken en andere projecten zijn afgeketst.

Ramon
woensdag 18 september 2013 om 09:07

@valujet: inderdaad!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire