FilmCentrum

Registreren

Wolf of Wall Street trailer

woensdag 30 oktober 2013 12:33 door Ramon van Dam - Bron

The Wolf of Wall StreetDe afgelopen weken gingen er geruchten dat The Wolf of Wall Street in de VS uitgesteld zou worden naar 2014, maar inmiddels is duidelijk geworden dat de film daar rond kerstmis in première zal gaan. Om dit te vieren heeft Paramount een nieuwe trailer uitgebracht, onderaan dit bericht te bekijken.

De film is geregisseerd door Martin Scorsese en zoals de titel al doet vermoeden gaat het verhaal over de aandelenmarkt in New York, waarbij Leonardo DiCaprio te zien zal zijn als een uiterst succesvolle handelaar. Opvallend genoeg is de acteur in het echt twaalf jaar ouder dan zijn personage Jordan Belfort, die weer gebaseerd is op de gelijknamige Amerikaan die echt veroordeeld is voor dubieuze praktijken op Wall Street.

The Wolf of Wall Street is alweer de vijfde samenwerking tussen Scorsese en DiCaprio en draait vanaf 9 januari 2014 in de Nederlandse bioscopen. Naast zijn favoriete acteur heeft de regisseur nog ruimte gevonden voor onder andere Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Favreau, Kyle Chandler en Jean Dujardin.

Volgende bericht Premières week 44
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 43

Tags

Tag The Wolf Of Wall Street Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4