FilmCentrum

Registreren

Hunting & Zn. gaat overzee

dinsdag 23 februari 2010 13:51 door Tom Hamoen - Bron

Hunting & Zn.Hoewel de film pas aanstaande donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn, is nu al bekend dat Hunting & Zn. zal worden vertoond op het New Directors / New Films Festival in New York. Het is de tweede film in 20 jaar van vaderlandse bodem die geselecteerd is voor het filmfestijn. Vorig jaar werd het veelgeprezen Kan Door Huid Heen al uitgekozen voor een vertoning in de metropool.

Het New Directors / New Films Festival, dat van 24 maart tot 4 april plaatsvindt, richt zich specifiek op opkomend talent en wordt georganiseerd in het Museum Of Modern Arts (moma). Dit befaamde kunstmuseum organiseert het evenement samen met het eveneens befaamde Filmsociety of Lincoln center.

Het festival bood eerder onder andere podium aan Darren Aronofsky's Pi, die nu onder andere The Wrestler en Requiem For A Dream op zijn CV heeft staan. Ook andere bekende regisseurs als Steven Spielberg, Spike Lee, Christopher Nolan en Michael Haneke lieten al eerder hun films zien op het festival. En nu mag dus ook een Nederlandse filmmaker laten zien wat hij in huis heeft.

Hunting & Zn. is een psychologisch drama waarin een zwangerschap de relatie tussen een jong samenwonend stel flink verstoort. De film, met in de hoofdrollen onder andere Hans Hoes, Maria Kraakman en Dragan Bakema, draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Volgende bericht Europese 'Avatar' op komst
Vorige bericht Nieuwe poster Nightmare on Elm Street

Tags

Tag Hunting & Zn.

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire