FilmCentrum

Registreren

Nymphomaniac clip

vrijdag 1 november 2013 18:55 door Ramon van Dam - Bron

NymphomaniacOnderaan dit bericht is een nieuwe clip te bekijken uit Nymphomaniac, de aankomende film van de altijd controversiële Lars von Trier. De video is afkomstig van het vijfde hoofdstuk van de film, wat de titel Polyphony heeft meegekregen. De clip was aanvankelijk geüpload naar YouTube, maar die site vond de inhoud te expliciet en heeft de video inmiddels geblokkeerd.

Het verhaal gaat over een man die een in elkaar geslagen vrouw aantreft in een donker steegje. Terwijl hij haar verzorgt vertelt ze haar levensverhaal, waarin seksualiteit een grote rol speelt. De film is onderverdeeld in acht hoofdstukken en heeft rollen voor onder andere Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman en Willem Dafoe.

Nymphomaniac draait vanaf 26 december in de bioscoop en zal veel expliciete seks bevatten. Aanvankelijk leek het erop dat de acteurs dit ook zelf zouden opnemen, maar inmiddels is men daar op teruggekomen en is er gebruik gemaakt van body doubles en cgi.

Volgende bericht American Hustle poster
Vorige bericht 2 Labor Day trailers

Tags

Tag Clip Tag Nymphomaniac

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire