FilmCentrum

Registreren

Nymphomaniac posters

donderdag 21 november 2013 14:52 door Ramon van Dam - Bron

Onderaan dit bericht zijn twee nieuwe posters te bekijken voor Nymphomaniac, de aankomende film van de altijd controversiële Lars von Trier. Naast deze stukjes promotie kwam deze week ook naar buiten dat het niet de visie van de regisseur is die we te zien zullen krijgen.

In de meeste landen wordt de film in twee losse delen in de bioscoop vertoond, terwijl Von Trier zelf de voorkeur geeft aan zijn eigen versie van 5,5 uur. Producent Peter Aalbaek Jensen heeft nu aangegeven dat de huidige strategie zal worden aangehouden, maar dat de regisseur zijn eigen versie zonder problemen op festivals mag vertonen.

Het verhaal gaat over een man die een in elkaar geslagen vrouw aantreft in een donker steegje. Terwijl hij haar verzorgt vertelt ze haar levensverhaal, waarin seksualiteit een grote rol speelt. De film is onderverdeeld in acht hoofdstukken en heeft rollen voor onder andere Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman en Willem Dafoe.

Het eerste deel van Nymphomaniac draait vanaf 26 december in de bioscoop, terwijl op 9 januari de tweede helft in première gaat.

Nymphomaniac Nymphomaniac

Volgende bericht Secret Life of Walter Mitty clip
Vorige bericht Muppets Most Wanted trailer

Tags

Tag Nymphomaniac Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire